Gokart

GOKART

Vår

BANA

Ni finner banan i Karstorps industriområde på Videgrensgatan 10 där den ligger längst ner intill ett av Västerviks motionsomården.  Vi erbjuder körning från 8år och minst 125cm längd, priset för körning börjar är från 80kr till 450kr beroende på hastighet och upplägg!


Ni finner all information om såväl Drop In (spontanbesök) som bokning av hela evenemang/race liksom våra tio i topp listor under gokartmenyn ovan. Varmt välkomna till oss för att köra några energifyllda och roliga gokartlopp!

Våra

GOKARTAR

Vi kör med gokartmärket Sodikart som är Världens i särklass största tillverkare av hyrkarting bilar internationellt. Deras erfarenhet och kunnande om branschen säkrarbästa möjliga upplevelse för Er!

STANDARDGOKART

Låg och hög hastighet körs med världens bästa hyrkartingbilar som kommer från Franska Sodikart. Modellen heter RT8 och den har förutom riktigt go körkänsla även den högsta säkerhetstandarden.

PRESTANDAGOKART

För Er som kör på ett säkert, bra och hänsynsfullt sätt med vår standardbil på 9hk finns möjligheten att få köra en av våra fyra RX250 från Sodikart.  För samtliga effektlägen (15 och 22hk) gäller att man skall vara prickfri på alla sätt med våra standardbilar. Förare under 18år får endast köra i målsmans närvaro, minsta längd är 150cm och lägsta ålder är 15år.