Sök jobb

SÖK JOBB HOS OSS

Att jobba på

ACTION CENTER

Hos oss får du jobba med glada kunder under årets skönaste dagar mitt i sommaren i den härliga kuststaden Västervik!

Exempel på uppgifter Ni får utföra när Ni är en del av vår personal är att sköta kassa/reception, att planera gokartlopp, att informera om regler och ge körnings tips till kunder. Ni får som alla hos oss även vårda anläggningen med allt vad det innebär från att klippa gräset till att måla eller snickra.

Om Ni är erfarna mekaniker eller har skruvat mycket under Er uppväxt så finns även möjligheten att bli en del av dom som servar våra gokartar som behöver däck och oljebyten mm med jämna mellanrum.

Varmt välkomna!

Vi söker följande

EGENSKAPER

Vi söker Er som älskar att bidra till att andra människor får en rolig och minnesvärd upplevelse!

Att vara utåtriktad och se tjusningen i att prata inför grupp är en stor fördel. Det är även en fördel med bilkörkort och att kunna prata bra Engelska eftersom vi har en del internationella kunder på vår anläggning om somrarna. Extra bra är det såklart om Ni har jobbat i butik tidigare eller om Ni kan ytterligare språk.


Vi har nu tillsatt personal för våra sommarjobb säsongen 2020, vi har också anställt personal som kan jobba extra på helger och under vardagskvällar. Där finns fortfarande lediga platser för extrajobb under dagtid, varmt välkomna med Era ansökningar till de tjänsterna!


SÖK SOMMAR ELLER EXTRAJOBB INFÖR SÄSONGEN 2021 REDAN NU

Där finns såväl sommarjobb som möjligheter till att extrajobba övriga året på kvällar och helger hos oss på Action Center. Vi söker utöver det även personal som kan jobba hos oss på kontorstid mitt i veckorna för att åter kunna tillhandahålla möjligheten för framför allt våra företagskunder att kunna köra sina företagsevent under dessa tider!

Varmt välkomna med Er ansökan!

OBSERVERA
Endast ansökningar via formuläret kommer att behandlas, om Ni önskar skicka in extra information utöver det så är det okey att göra det till info@action-center.se